<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=31017" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Маги Халваджиян: Нека проверим дали в България има Зоополиция!

08 Юли 2018
0 7354

Телевизионният продуцент Маги Халваджиян призова приятелите си в социалната мрежа да разкажат, ако са станали свидетели на намеса от страна на Зоополиция в разрешаването на някакъв случай. 

 

 

Публикуваме поста му без наша редакция.

 

 

Имам една молба към всички, които ще прочетат този пост! Който ме познава знае, че от няколко години персонално критикувам МВР за даденото преди години, и неизпълнено обещание за създаване на Зоополиция! Да кажа, че бях разочарован от дадената от тях лъжлива пресконфернция, ще бъде много меко казано! Бях бесен! Две години по-късно се появи и нов министър на МВР ( Валентин Радев) , който си мислел, че Зоополиция има и си работи!

 

После самия той разбра, че просто са ни замазали очите с онази пресконференция и каза, че ще свърши работата! След известно време с фанфари в новините ни беше съобщено, че Зоополицията е факт, и вече действа! Аз обаче непрекъснато чета за убийства на животни, но никъде не чета за заловени и осъдени убийци! Започвам да си мисля,че отново са ни пуснали по пързалката!

 

Явно Властимащите не си дават сметка, че хора, които измъчват, палят, малтретират и убиват животни, са потенциална заплаха за обществото! Това са бъдещи безнаказани убийци на хора! Крачката е мнооого малка! Връщам се на молбата, която имам към вас! Нека проверим дали в България има Зоополиция! Нека всеки, който е станал свидетел на намесата на Зоополиция в разрешаването на някакъв случай, да го разкаже тук! Както и обратното! Нека проверим!

 

Обещавам ви, че статистиката, която ще произлезе от това проучване, ще бъде връчена на ръководството на МВР, и ако се окаже, че отново сме излъгани и само се симулира дейност, ще търсим отговорност! Ако се окаже, че не съм прав и съмненията ми са неоснователни, лично ще се извиня на министъра! PS: Ще трия всякакви коментари, които не са свързани с това проучване!

 

""

 

""

 

""

 

 

 

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции