<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=31340" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Откриха мъртъв издирвания за убийството на жена в Благоевград Радослав Стипцаров-Соколето

27 Юли 2018
0 11146

Издирваният за убийството на 58-годишната жена в Благоевград Радослав Стипцаров-Соколето е открит мъртъв.

 

Барети атакуваха къща в кюстендилското село Бароково, в която се предполагаше, че се укрива заподозреният Радослав Стипцаров. Според местните хора около 9.00 часа тази сутрин от къщата, в която живеят двама братя, са се чули два изстрела. 40-годишният мъж е издирван за убийството на  Снежа Д., съдържателка на заведение "Мръсното кебапче" в Благоевград. Има един задържан. Неговата самоличност на този етап не се знае.

 

Полицаите първо пуснали димки, а след това нахлули в постройката в Бараково. По време на операцията в селото е бил и главният секретар на МВР Младен Маринов.

 

Масирана полицейска операция блокира в петък входовете и изходите на Благоевград, както и на международния път Е-79 при Антените и кв. "Струмско" в посока Симитли заради жестоко убийство на жена в малките часове на миналата нощ. Униформените проверяват всички преминаващи коли и хора в издирване на основния заподозрян за престъплението – 40-годишният рецидивист Радослав С. по прякор "Соколето", лежал в затвора за изнасилване.

 

Според първоначалната информация убийството ѝ е извършено малко след 1.00 часа във входа на блока ѝ 17-Б в кв. "Струмско". Тялото на жената е открито окървавено на площадката след входната врата на жилищната сграда. Тя е починала от кръвозагуба, след като е била прерязана сънната ѝ артерия. До трупа ѝ е била открита счупена бутилка от бира. Заподозреният рецидивист е живеел на семейни начала с 35-годишната дъщеря на жертвата, която преди дни е подала сигнал, че ѝ е нанесъл побой.

 

По този повод говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова уточни, че по случая има и жалба за откраднат автомобил на дъщерята, а в петък майка ѝ е трябвало да даде показания пред съдия. Разпитани са майката и братът на Радослав.

 

По-рано бе съобщено, че заподозреният Радослав Стипцаров-Соколето се укрива в стара, но обитаема къща в населеното място, която е на негов познат. 
 

 

Източник: Dariknews.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции