<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=31447" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Проговори актуалният работодател на Димитър Желязков – Очите

09 Август 2018
0 3235

Иван Владимиров – управител и съдружник на фирма Аркус, в която консултант е Димитър Желязков очите, говори тази сутрин по БТВ. Аз съм актуалният работодател на Димитър Желязков – Очите, отговори на въпрос той.

 

По думите му тече процедура по освобождаването му от фирмата, заради здравословното му състояние. В нашата фирма няма бъдеще за него, каза още управителят на фирма Аркус.

 

Той няколко пъти ход в Турция за консултации в болница. Там го оперираха, заяви Иван Владимиров. Разбрах от медиите, че е бил придружаван от Бенчо Бенчев, допълни той.

 

Той заяви, че работата с Димитър Желязков е както с всеки друг служител. Неговите задължения основно бяха за намиране на обекти, които да вземем под охрана, заяви Владимиров.

 

Случвало ми се е да работя по профилактични мероприятия. Престъпления извършени от него не съм разследвал, заяви Иван Владимир, който е бивш шеф на криминалния отдел на полицията в Бургас.

 

Той обясни, че целта на наемането на Димитър Желязков във фирмата е била комерсиална – да се използват връзките му. Служителите ми не охраняват Димитър Желязков – Очите, каза той.

 

Синът ми познава Димитър Желязков, заяви Иван Владимиров.

 

Източник: Novini.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции