<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=32422" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Мъж се би с гърмящи змии, след като падна в изоставена мина (СНИМКИ)

20 Октомври 2018
0 12756

Мъж от Аризона е оцелял два дни след падане в изоставена мина. А докато чакал да бъде спасен, му се наложило да убие три гърмящи змии.

 

 

 

 

62-годишният Джон Уодъл паднал в опустяла златна мина с дълбочина 100 фута (30 метра). Той счупил и двата си крака и оцелял в продължение на 48 часа без храна или вода.

 

""

Аварийните екипи работили повече от шест часа, за да го спасят и отведат в болница.

 

""

 

Според Тери Шрейдър, приятел на пострадалия, Уодъл е споделил с него, че ще влезе в мината, за да търси злато и други благородни метали. Той помолил приятеля си на дойде след известно време, за да провери дали всичко е наред. Мината се намира на отдалечено място, където мобилните телефони нямат обхват, така че връзката се осъществявала трудно.

 

 

След спасяването си, Джон Уодъл споделил, че докато е бил в капан, му се наложило да убие три гърмящи змии. Има 13 вида гърмящи змии, които могат да бъдат открити на територията на Аризона, сочи информацията на еколозите.

""

 

Все пак, макар и тежко дехидратиран и с два счупени крака, той е бил в стабилно състояние и е можел да говори. Пострадалият вече се възстановява.

 

Източник: ВВС

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции