<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=32611" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Фарел Уилямс забрани на Доналд Тръмп да пуска песните му на митинги

30 Октомври 2018
0 2207

Фарел Уилямс каза на президента Доналд Тръмп да спре да пуска на песните му на митинги, след като неговата щастлива песен "Happy" звуча на събитие на Тръмп в Индиана, часове след стрелбата в питсбъргската синагога, предаде Гардиън.

 

 

 

"Фарел няма да Ви даде разрешение да пускате публично или по друг начин да разпространявате неговата музика", пише в писмо адвокатът на звездата. "В деня на убийството на 11 човешки същества, Вие пуснахте песента му "Happy" на политическо събитие в Индиана. Няма нищо "щастливо" в трагедията", пише още там.

 

 

Тръмп беше критикуван за шегите си непосредствено след стрелбата. В митинга в Индиана, обаче, той категорично осъди атаката и добави: "Ние изглежда не се учим от миналото".

 

 

Новината идва след подобна заръка, направена през август от Стивън Тайлър, фронтменът на "Аеросмит", чийто адвокати заявиха: "Г-н Тръмп създава фалшивото впечатление, че изпълнителят е дал съгласието си за използването на музиката му и че дори го подкрепя."

 

 

Други музиканти, които са забранили на американския държавен глава да използва музиката им, са Адел, Нийл Йънг, Ролинг Стоунс и Куийн.

 

Източник: Гардиън

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции