<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=32974" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Вече ще можем да трием съобщенията си в Messenger

15 Ноември 2018
1 4396

Чат приложението Facebook Messenger вече ще позволява на потребителите да трият изпратени съобщения. Това ще стане възможно с новата версия, която започва своето разпространение из потребителите по света, пише vesti.bg.

 

 

 

Функцията ще е ограничена по време. Няма да е възможно да се трият стари съобщения. Вместо това потребителите ще имат 10 минути след изпращането на дадено съобщение, за да го изтрият.

 

 

Компанията предупреждава, че потребителите ще виждат маркери на местата, където има изтрити съобщения. Освен това съобщенията реално няма да се изтриват веднага. Те ще се пазят известно време от системата, макар и да не са видими. Идеята е не може функцията да се използва за злоупотреби и тормоз, тъй като ще остават доказателства. Facebook не уточнява колко време ще пази изтритите съобщения.

 

 

Скоро Messenger ще има и други функции за триене на разговори. Те ще позволяват изтриване на стари разговори след определена дата, поставяне на "срок на годност" на некриптирани съобщения, които да се трият автоматично и др. По този начин потребителите ще могат да трият стари и ненужни разговори. Тези функции обаче все още се разработват.

 

Източник: vesti.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции