<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=33702" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Мъж рани 3 жени и дете в София, след това се барикадира

13 Декември 2018
0 3414

Полицията задържа 24-годишен мъж, барикадирал се в дома си, след като рани три жени и дете, съобщиха от МВР.

 

 

 

Към 19.05 часа в полицията е получен сигнал за инцидент в столичния кв. "Христо Ботев". Според първоначалната информацията, при конфликт, младеж на 24 години е нанесъл наранявания с хладно оръжие на три жени и дете, след което се е затворил в дома и отказал да го напусне.

 

 

Пристигналите на място полицейски екипи от СДВР, Първо РУ и Специализираните полицейски сили са предприели действия за извеждането му.  Той е задържан в Първо РУ.

 

 

Близо час нападателят е стоял залостен вкъщи, съобщи за "24 часа" източник от полицията.

 

 

Пострадалите са откарани за прегледи и оказване на медицинска помощ, като сред тях най-сериозно е състоянието на най-възрастната жена – на 70 г., която, по неофициална информация, е баба на младия мъж.

 

 

На мястото на инцидента се извършва оглед, предстоят процесуално-следствени действия. Полицейското присъствие в района е засилено.

 

 

Според първоначалната информация до кръвопролитието се стигнало след конфликт между младежа и човек от махалата. От какво е била предизвикана свадата още не е ясно. Там била и майка му, но официално потвърждение дали тя е сред ранените няма.

 

Източник: dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции