<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=35190" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Гебрев: Месец след сигнала за отравянето, опитаха да влязат в дома ми (снимки)

21 Февруари 2019
0 1926

Маскиран мъж се е опитал да влезе в дома на оръжейния бизнесмен Емилиян Гебрев само месец, след като той подал жалба да бъде подновено разследването по случая с отравянето му и прокуратурата да провери евентуална връзка със случая "Скрипал".

 

 

 

Това разказа самият бизнесмен пред bTV.

 

 

По неговите думи, на 8 ноември 2018 година, в 20:44 часа, камерите около къщата на Гебрев засичат маскиран като нинджа мъж. На кадрите се вижда как около минута и половина той прави оглед на имота и след това изчезва.

 

""

Снимка: bTV

 

Гебрев предоставил записа на полицията седмица по-късно.

 

 

"Веднага не съм подал жалбата – на часа, на секундата. Първото нещо, което направих и което за мен беше най-правилното – да се обадя на наблюдаващия прокурор по т.н. важно, водещо дело за продължението от 2015 г. За жалост, отговорът, който получих от наблюдаващия прокурор беше, че това не е към спуснатите му задачи и не е в неговия периметър на дейност", коментира той.

 

""

Снимка: bTV

 

Бизнесменът сподели, че прокурорът го е посъветвал да подаде жалба към съответното районно полицейско управление и той го е послушал. От полицията пък му казали, че вероятно става въпрос за крадец.

 

 

Източник: dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции