<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=35287" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Полицаите, нападнати от младеж: Има инциденти

26 Февруари 2019
0 1310

17-годишният младеж, който блъсна трима полицаи, се сдоби с четири обвинения. Той беше хванат зад волана на такси, без да има книжка и под въздействието на наркотици. Засега момчето няма да бъде арестувано. Прокуратурата му е наложила мярка надзор на инспектор от детска педагогическа стая, тъй като вече е регистрирано няколко пъти за кражба и наркотици.

 

Под конвой младежът беше отведен в дом за деца, лишени от родителски грижи. Полицаите, пострадали при инцидента, разказват, че често има инциденти, пред "Здравей, България".

 

При подобен случай в ромската махала лица не изпълнили запвоедта на полицаите и наранили техен колега. Всяко нощно дежурство на служителите на Първо РУ Даниел Дашев, Георги Георгиев и Красимир Бабечки крие възможни рискове, но и удовлетворение за свършена работа, разказаха те. 

 

Заради подобни инциденти в новия Закон за МВР са разписани предложения за солидни глоби – 2000 лева за посегателство срещу униформен и от 200 до 2000 лева за неизпълнение на полицейско разпореждане.

 

 

Източник: Vesti.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции