<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=35827" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Чайка открад...

Вратар изпуска топката след шут на Бойко Борисов (видео)

15 Март 2019
0 6560

Отборът на ветераните на "Витоша" (Бистрица) победи с 2:1 този на "Пирин" във финала на първенството в зона "София". По програма мачът трябваше да се играе от 16 ч., но бе изместен за по-ранен час и завърши преди малко на стадион "Бистрица".

 

 

 

"Бистришките тигри“ поведоха с гол на премиера Бойко Борисов с попадение от пряк свободен удар, отсъден за фаул през през първата част. На разпространено по-късно видео от сайта vitoshanews.com се вижда как след удара на Борисов вратарят на благоевградския тим – Михаил Ролев (бивш професионален вратар на "Ботев" (Пд), "Черно море", "Пирин", "Монтана" и др.) първо хваща топката, а след това я изпуска зад себе си в мрежата. А министър председателят скромно приема поздравления от съотборниците си.

 

 

Благоевградските "орлета" стигнаха до равенство чрез Атанас Николов, а след изравняването Иван Цветков ("Пирин") два пъти уцели греда и пропусна да изведе тима си напред.

 

 

В 79-ата минтута "Витоша" стигна до победата с 2:1, като автор на победното попадение стана бившият играч на ЦСКА и националния отбор Светослав Петров, който засече с глава центриране на Димитър Кръстев. Освен Петров в тима от Бистрица играят още бившият национал Георги Пеев и брат му Даниел, бившият играч на "Левски" Чавдар Атанасов. В тима титуляр бе и Николай Вучев – Вучката, станал известен покрай това, че преди години за работното му място в митниците се застъпи Бойко Борисов.

 

 

Източник: Сега

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Христофор

    19 Декември 2022

    Като за всичко друго е некасърен

Реакции