<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=36335" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Американка роди дете на сина си гей

04 Април 2019
0 15323

Сесил Елидж от Небраска разказа, че когато синът ѝ Матю и съпругът му споделили, че искат да имат дете, тя им предложила услугите си. Тогава тя била на 59 години и всички се разсмели, защото предложението изглеждало нереалистично.

 

"Приличаше на красив жест от нейна страна. Тя е толкова всеотдайна", казва Елиът Дохърти, съпругът на сина ѝ. Когато Матю Елидж и Елиът Дохърти започнали да разглеждат сериозно възможностите, лекар им казал, че този вариант е много уместен.

 

Направените изследвания показали, че Сесил Елидж може да износи бебето. Синът ѝ Матю осигурил спермата, а сестрата на Елиът – яйцеклетки. След ин витро оплождането бременността на Сесил преминала гладко. Обичайните симптоми били малко по-тежки в сравнение с предишните ѝ три деца. Най-очевидният признак за възрастта ѝ бил, че не видяла втората чертичка на теста за бременност заради влошеното си зрение. Малката Ума Луиз се е родила миналата седмица. Заради законодателството на щата Небраска бабата Сесил е записана като нейна майка.

 

""

Източник: Мediapool.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции