<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=36496" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Улица "Шишман" в центъра на София заприлича на междуселски черен път (снимки)

10 Април 2019
0 1621

Възмутен жител на централните части на София качи снимки във фейсбук-групата "Забелязано в София", на които се вижда на какво е заприличала дълго ремонтираната улица "Шишман" след обилните дъждове тези дни. 

 

"Вече почти година ъгълът на Шишман и Вазов не загатва по никакъв начин, че е разположен в сърцето на (уж) световна и европейска столица! Такъв мърляв, трагичен, плачевен, нелицеприятен и болезнено скапан пейзаж е трудно да се намери дори и в африкански мегаполиси-кочини като Киншаса, Лагос или Кампала… Срам ме е, че родният ми град преживява подобен инфраструктурен геноцид и е крайно време ние, гражданите, да го спрем…", пише ядосаният Калоян Иванчев.

 

Той прилага и богат снимков материал към публикацията си, от който се вижда, че улиците в центъра на София са придобили вида на междуселски черни пътища.

 

""

 

 

""

 

""

 

В социалната мрежа се появи и снимка на новоремонтираната градинка пред църквата "Св. Седмочисленици", която се намира в същия район. За нея от дълго време общината се оправдава, че още не е готова, но иначе е хубава. Градинката плува под вода след дъжда над София. Очевидно едно от нещата, които не са готови в нея, са отводнителните шахти.

 

""

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции