<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=36640" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Още една партия се обедини с ГЕРБ срещу "пълзящата диктатура"

16 Април 2019
0 571

Бойко Борисов обяви, че ГЕРБ обединяват  "всички сили срещу пълзящата диктатура, която искат да наложат опонентите", предаде Mediapool

 

Днес той подписа споразумение за партньорство на евроизборите между ГЕРБ и партия "Никола Петков". Това е третата формация, с която ГЕРБ се обединява, преди нея бяха СДС и "Обединени земеделци". По думите на председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, предстои  да бъде подписано споразумение и с "Гергьовден", "Съюзът на репресираните" и "Български демократичен форум".

 

По думите на Борисов "опонентите" все по-зле прикриват целите си за налагане на диктатура и техните брутални действия са станали публично известни.

 

Сътрудничеството на ГЕРБ с по-малки партии можело да продължи и за други избори. "Не само заради самите евроизбори и победата – мисля, че и ГЕРБ сме узрели за следващите местни избори, на база на сътрудничество с по-малки, но с влияние на места партии, да направим добри местни избори", каза Борисов на пресконференция в централата на ГЕРБ.

 

""

 

Той каза още, че "с колегите от "Никола Петков" ни е най-лесно, дядо ми е бил николапетковист, познават се с по-възрастните от тази партия".
"Това е най-балансираната листа и в нея има хора, които ще защитят нашите интереси в Европейския парламент. Надявам се всички останали демократично ориентирани структури, които се колебаят накъде да тръгнат, да подкрепят ГЕРБ", каза лидерът на "Никола Петков" Венцислав Върбанов.

 

Източник: Mediapool

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции