<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37027" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Любо Пенев подаде оставка като треньор на "ЦСКА-София"

03 Май 2019
0 760

Любослав Пенев е подал оставка като треньор на "ЦСКА-София". Това съобщи bTV, позовавайки се на източници от клуба.

 

Любо Пенев: БФС е прогнил от алкохол и линчува футбола 

 

До края на деня се очаква ръководството на "червените" да разгледа въпроса и да вземе решение.

 

По-рано сайтът "Гонг" съобщи, че треньорът е отказал да пътува за мача с "Черно море" във Варна утре. Засега единственият официален факт е, че клубът отмени насрочената за днес пресконференция преди заминаването за Варна. Това стана с кратко съобщение на клубния сайт, което гласи: "Пресконференцията на старши треньора Любослав Пенев преди мача срещу Черно море, която беше насрочена за 13:45 часа, се отменя." 

 

Опасният чар на Любо Пенев блесна на пресконференция на ЦСКА 

 

През последните дни се говори, че Пенев изказал съображения относно селекцията на отбора, но не е срещнал разбиране от клубния шеф Гриша Ганчев. Пенев пое тима малко преди старта на пролетния дял от шампионата. Стабилизира го, но имаше и колебливи мачове. Големият резил под негово ръководство бе отпадането на отбора за Купата на България от пловдивския "Ботев".

 

Пенев непрекъснато недоволстваше от съдиите, но дори и след като реферът изгони двама футболисти на "Ботев" в полуфиналния мач-реванш за Купата "ЦСКА-София" не успя да отстрани пловдивчани. В момента "червените" са в серия от 4 поредни мача без победа. Най-вероятно до края на сезона тимът ще бъде воден от сърбина Любо Петрович, който иначе се води консултант.

 

 

Източник: Сега

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции