<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37034" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Човешките гр...

Вижте как изглежда Нощният крал от "Игра на тронове" в реалния живот (видео и снимки)

03 Май 2019
0 15227

Не може да се отрече, че сериалът "Игра на тронове" определено доминира интернет, особено след битката за Зимен Хребет миналата седмица, която разтърси феновете.

 

Дългоочакваният епизод, където армията на живите се изправи срещу тази на мъртвите предизвика смесени реакции у хората, след като много се впуснаха в разгорещени дебати дали битката е била епична или пък пропусната възможност, а други създадоха забавни и креативни миймове.

 

През 8-те сезона на сериала виждахме най-вече нашите любими герои от рода Старк и дори няколко дракона, но от другата страна ги чакаше един от най-зловещите образи, създавани някога.

 

"ИГРА НА ТРОНОВЕ" И КРАЯТ НА ЕДНА ТЕЛЕВИЗИОННА ЕРА

 

Това бе Нощният крал, с огромната си армия от зомбита, която можеше да бъде убита само от огън, обсидиан (драконово стъкло) или валирийска стомана, а това направи повечето оръжия,  които войниците от Уестерос бяха свикнали да използват, на практика безполезни.

 

Нощния крал обаче е само един фантастичен образ и човекът зад него е Владимир Фурдик.

 

 

""

 

 

Владимир Фурдик е словашки каскадьор, който впоследствие се превърна в актьор и се превъплати в образа на Нощния крал, предвождащ многобройна армия от мъртъвци.

 

Първоначално ролята бе заета от Ричард Брейк, който бе в образа на Нощния крал в четвъртия и петия сезон, но след като Фурдик влезе в ролята, тя наистина блесна.

 

ЗАЩО ЕПИЗОДЪТ "ДЪЛГАТА НОЩ" НА "ИГРА НА ТРОНОВЕ" БЕ ТОЛКОВА ТЪМЕН?

 

""

 

 

Той остави своя отпечатък върху големия екран, тъй като е участвал във филми като "Тор: Тъмният свят" и „007 Координати: Скайфол“.

 

Въпреки че голямата му роля като Нощния крал в "Игра на тронове" нямаше никакъв диалог, присъствието и маниерите му сами по себе си бяха достатъчни, за да предизвикат страх в сърцата не само на героите в сериала, но и на милионите фенове по света.

 

ВИЖТЕ КАКВО КАЗА ДИРЕКТОРЪТ ПО ФОТОГРАФИЯТА НА "ИГРА НА ТРОНОВЕ" ОТНОСНО ТЪМНИНАТА В ЕПИЗОДА "ДЪЛГАТА НОЩ"

 

48-годишният Фурдик може най-често да се види усмихнат, наслаждавайки се на чаша бира и по-важното, споделяйки моменти с актьори и снимачни екипи от различни проекти.

 

 

""

 

 

Снимките ясно показват това, а също така може да забележите и някои от актьорите, стоящи зад образите на едни от най-любимите герои от "Игра на тронове", като Мейзи Уилиямс и Кристофър Хивджу.

 

 

""

 

 

""

 

Източник: Bored Panda

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции