<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37225" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Издирват мъж за убийството на жена му в Костенец, МВР пусна негова снимка

10 Май 2019
0 3591

МВР разпространи снимка на мъжа, който се издирва за убийството на 38-годишната му съпруга в Костенец. Това е 43-годишният Стоян Георгиев Зайков.

 

 

Всеки, който разпознава издирвания и има информация къде може да бъде открит, да позвъни на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност, призоваха от полицията.

 

Тази сутрин около 8.40 часа на телефон 112 е подаден сигнал за жена в безпомощно състояние, намерена в близост до дома й. Полицаите и лекарите установили, че тя е мъртва. По информация на bTV тя е била простреляна в главата, но оръжието не е намерено.

 

По първоначални данни малко преди това 15-годишният й син видял кървави следи в една от стаите на семейното жилище. Майка му и баща му обаче ги нямало. Малко по-късно трупът на майка му е намерен на поляна край пътя, на 20-на метра от къщата. Според някои медии на тялото се натъкнало детето й.

 

По рано между мъжа и жената, които до преди година живеели на съпружески начала, но се разделили и сега той живеел в друга къща, имало пореден скандал, вероятно заради любовен триъгълник, сочат първите данни от разследването. Мъжът ревнувал младата жена от друг мъж, с когото била близка, съобщи "24 часа".

 

""

Снимка: Официален профил във Facebook

 

 

Жертвата е Милена Шишкова, която е фризьорка и има салон, кръстен на нея, но държала и траурна агенция. Тя е родена и израснала в Костенец.

 

"Скъпа сестричке, лек път, миличка, почивай в мир. Знам, че сега си при татко и ни гледате заедно как страдаме. Не мога да повярвам, че вече те няма", написа във Фейсбук сестрата на жертвата – Славяна Шишкова, часове след убийството.

 

Издирваният мъж е каменоделец, разказаха съседи. Преди години лежал в затвора за кражби на техника от къщи в Костенец, но когато излязъл "бил нов човек". Описват го като много затворен.

 

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции