<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37284" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Започнали са снимките на предистория на "Игра на тронове", Наоми Уотс е в главната роля (снимки)

14 Май 2019
0 30799

Очакваната с нетърпение предистория на "Игра на тронове" е с работно заглавие "Кървава луна", а първоначалните ѝ снимки вече са започнали, съобщава Daily Mail.

 

КАК "ОТМЪСТИТЕЛИТЕ" И "ИГРА НА ТРОНОВЕ" ГРАБНАХА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ НИ?

 

Изтекла е информация, че процесът на заснемане на новите серии е започнал в Белфаст преди две седмици, а в тях ще се проследява историята на жителите на ранния Уестерос, наречени Децата на Гората.

 

""

 

 

Потвърдено е, че Наоми Уотс ще бъде в главната роля на сериала, действието на който се развива 5 000 години преди оригиналния сериал на HBO.

 

""

 

 

Източник на в-к "Sun" споделя: "Феновете на Троновете ще останат очаровани да чуят, че нещата с предисторията са започнали. Тези, които работят по проекта в Белфаст в момента, наричат новия сериал "Кървава Луна"."

 

"Продуцентите са събрали звезден каст и със сигурност всеки, който обича "Игра на тронове" ще иска задължително да гледа новия сериал."

 

Наоми Уотс ще играе "харизматична личност от елита, която крие мрачна тайна", но детайлите около образа ѝ са строго конфиденциални. Предисторията на "Игра на тронове" ще разкрие "ужасяващи тайни от историята на Уестерос за истинския произход на белите бродници".

 

ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА НОЩНИЯТ КРАЛ ОТ "ИГРА НА ТРОНОВЕ" В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

Според оригиналните книги, писани от Джордж РР Мартин, Децата на Гората са раса от духовни не-хора, които са били първоначалните обитатели на Уестерос.

 

""

 

 

Мистериозните същества са живяли в Уестерос, когато първите човеци са мигрирали на континента, 12 000 години преди Въстанието на Робърт.

 

""

 

Мартин е уточнил ясно, че никой от сегашните герои на сериала няма как да бъде включен в предисторията, защото действията в нея се случват много дълго време преди това от "Игра на тронове".

 

"ИГРА НА ТРОНОВЕ" ПРЕДАДЕ ЖЕНИТЕ, КОИТО ГО НАПРАВИХА ВЕЛИК

 

Източник: Daily Mail

 

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции