<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37363" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Австралиецът...

Има вероятност Стоян Зайков да е убил роднината си в Костенец, обявиха от МВР (видео)

16 Май 2019
0 2610

Има вероятност и второто убийство в Костенец да е дело на Стоян Зайков, обяви главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, цитиран от Offnews.

 

 

"Не е изключена версията, че заподозреният Стоян Зайко, който се издирва от миналата седмица, е същият извършител на второто убийство в Костенец. Починалият Валентин Петров е съсед на евентуалния заподозрян, но до момента няма категорични данни, че убийствата са извършено от един и същи човек, въпреки че се работи и по тази версия“, уточни комисар Иванов.

 

 

""

 

 

ОТКРИХА ТЯЛО НА МЪЖ БЛИЗО ДО ДОМА НА ПРЕДПОЛАГАЕМИЯ УБИЕЦ ОТ КОСТЕНЕЦ

 

 

Той допълни, че двамата са били съседи, имат роднинска връзка, назад във времето са имали дрязги, но данните до момента, показват, че доста време не са имали конфликт.

 

 

ПОЛИЦИЯТА НИ Е НЕКОМПЕТЕНТНА, СМЯТАТ ЕКСПЕРТИ ПО СИГУРНОСТ

 

 

Убийството е извършено с огнестрелно оръжие. "Никой не е чул изстрел, никой не е видял нещо съмнително в района. Има попадения от сачми. След приключване на съдебно медицинската експертиза ще имаме яснота“, добави Иванов. 

 

 

ЩЕ ТЪРСЯТ УБИЕЦА ОТ КОСТЕНЕЦ С ХЕЛИКОПТЕР И ДРОН

 

 

На въпрос каква е вероятността второто убийство в Костенец също да е дело на издирваният Стоян Зайков, той отговори: „Вероятност има, докато не отхвърлим с категоричност някои от версиите, няма да спрем да работим по тях. Тази версия остава."

 

 

По думите му има вероятност издирваният Стоян Зайков да се е укривал в дома на втория убит. "Ще докараме допълнителни полицейски сили в Костенец", каза още гл. комисар Иванов.  

 

 

Убитият е на 42 години и е трети братовчед на Зайков, стана ясно още от брифинга на полицията. Открит е с огнестрелна рана в брадата. Преди дни униформени са поискали да претърсят дома му като част от издирването на Стоян Зайков, но мъжът не ги допуснал в имота си, като казал, че ще го претърси сам.

 

 

Източник: Offnews

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции