<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37397" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Над 400 хил. души искат последният сезон на "Игра на тронове" да бъде заснет отново

16 Май 2019
0 1283

Над 400 хил. души са подписали петиция, в която настояват последният сезон на "Игра на тронове" да бъде заснет отново, но с различни сценаристи, съобщава "Гардиън". Недоволството на феновете заля социалните мрежи след излъчената в неделя серия.

 

"Направете отново осми сезон с компетентни сценаристи", настоява се в петицията. Според недоволните сегашните сценаристи не могат да се справят със задачата, а сериалът заслужава достоен край. Сред причините за недоволството се посочва, че обратите в историята са неадекватни, а героите изглеждат неискрени. Очаква се скоро петицията да събере половин милион подписа. 

 

Един от недоволните е написал, че последните два сезона на шоуто са били впечатляващи като начин на заснемане, но в същото време сценаристите са провалили най-добрия телевизионен сериал. "Гледахме го повече от 8 години и сега получаваме това. Вие сериозно ли?", пише той.

 

Петицията едва ли ще постигне целта си, пише Гардиън. Последният епизод от сериала е гледан от над 18 млн. души, така че няколкостотин хиляди ядосани фенове са само капка в морето.

 

Източник: Гардиън

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции