<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37556" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Броени дни след инфаркта на Икер Касияс, оперираха жена му от рак на яйчниците

22 Май 2019
0 853

Злото явно наистина не идва само – броени дни, след като легендарният испански вратар Икер Касияс получи инфаркт, съпругата му съобщи, че страда от рак на яйчниците.

 

 

ВРАТАРЯТ ИКЕР КАСИЯС ПОЛУЧИ ИНФАРКТ ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА, ВЪЗСТАНОВЯВА СЕ СЛЕД ОПЕРАЦИЯТА

 

 

Спортната журналистка Сара Карбонеро излезе с емоционално признание в социалните мрежи. "Този път съм аз и ми е трудно да го напиша. Преди няколко дни, по време на проверка, докторите откриха злокачествен тумор на яйчниците и бях оперирана", каза тя, цитирана от Dir.bg.

 

И добави: "За щастие всичко е наред и намерихме болестта навреме, но в следващите месеци трябва да се боря, докато ми се прилага съответното лечение. Спокойна и уверена съм, че всичко ще е наред. Знам, че пътят ще е труден, но и че ще има щастлив край. Имам подкрепата на моето семейство и приятели, както и на страхотен медицински екип".

 

35-годишната Сара и 38-годишният Икер имат две деца. След инфаркта, Касияс съобщи, че повече няма да играе футбол.

 

Испанският вратар е един от най-титулованите играещи футболисти в света, като има спечелени всички възможни отличия – пет титли на Испания, две Купи на краля, три пъти Шампионската лига и два пъти световното клубно първенство с екипа на "Реал". С "Порто" има титла и Суперкупа на Португалия. С националния тим на Испания е записал 167 мача, като освен световната титла, става и два пъти европейски шампион (2008, 2012).

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции