<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37685" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Адреналинкат...

Абитуриенти препречват уличното движение в София, правят лицеви опори на асфалта (видео)

27 Май 2019
0 4998

Във фейсбук групата "Забелязано в София" се появи видео, заснето с видеорегистратор, в което групичка абитуриенти излизат на уличното платно, препречвайки пътя на колите. Според коментарите под клипчето, действието се развива в столичния квартал "Герена".

 

Зрелостниците принуждават шофьора на колата да спре, като не се отместват при приближаването му. Вместо това двама от тях се хвърлят на асфалта, за да правят лицеви опори, а трети се засилва тичешком към стъклото на автомобила и се блъсва в него. През това време останалите ентусиазирано ги окуражават.

 

След изпълнението на номера, младежите "благосклонно" позволяват на колата да продължи по пътя си. 

 

Повечето коментари под клипчето обвиняват абитуриентите в липса на култура и интелект, но някои се застъпват за тях, като ги оправдават, че са млади и е в реда на нещата по време на бала си да извършат някоя подобна лудория. Понеже видеото е без звук, някои пък предполагат, че авторът му го е махнал, за да не се чуят епитетите, използвани от него по адрес на завършващите ученици.

 

А ние припомняме, че от КАТ изрично забраняват всякакви подобни своеволия, застрашаващи уличното движение, и всяка година се заканват, че ще има солени глоби за абитуриентите, ако се изявят непозволено по един или друг начин на пътя. Въпреки това, ако изобщо има някой глобен, то това е по-скоро изключение. 

 

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции