<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37879" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Осъдиха мъж на затвор за уриниране върху поточна лента със зърнени закуски (снимки)

03 Юни 2019
0 1710

Американец беше осъден на 10 месеца затвор, след като се е призна за виновен за уриниране на поточната лента във фабрика за зърнени закуски от марката Kellogg, съобщава ladbible.com

 

49-годишния Грегъри Стантън се е заснел сам как извършва непристойното деяние, докато е бил на работа във фабриката през 2014 година. Две години по-късно той е качил клипа в интернет и той веднага е станал вайръл.

 

Във видеото се вижда как Грегъри се облекчава в кофа и после излива съдържанието ѝ върху производствената линия, а впоследствие има и още едно, в което той уринира директно върху конвейерната лента.

 

 

""

 

 

В изявление по онова време, президентът на "Kellogg's North Аmerica" Пол Норман, нарече инцидента "отвратителен акт на неуважение към вас – нашите клиенти, както и към хилядите ни служители".

 

"Ние работим заедно с властите, за да идентифицираме този индивид, да го уволним, ако все още работи във фабриката ни, и да го осъдим с цялата суровост на закона", каза тогава Норман. 

 

Стантън се обяви за виновен през ноември 2018 година. 

 

 

""

Снимка на Грегъри Стантън от личния му Facebook

 

 

На 24 май тази година той беше осъден на 10 месеца затвор, както и на глоба от 10 000 долара.

 

Щатския съдия Майкъл Дюнавант обяви: "Американските граждани разчитат на това, че производителите на храни се ангажират да им доставят безопасни продукти. Обвиняемият предаде тази вяра, като си позволи да се гаври с храна, предназначена за пазара."

 

 

Източник: ladbible.com

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции