<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37945" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Българска компания представи електромобил за градска среда (снимки)

05 Юни 2019
0 1477

Българската компания Sin Cars представи прототип на първия електромобил L-city, който e произведен у нас. Колата бе представена за първи път на автомобилното изложение в Женева, а днес собственикът на компанията Росен Даскалов показа колата и пред медиите, пише Еconomic.bg

 

 

""

 

 

Автомобилът е далеч от спортния дизайн, с модулен принцип на производство. Клиентът ще може да избира каква да е дължината на превозното средство, колко голяма батерия да бъде поставена в него, колко и къде седалки да има и в бъдеще дори дали да има волан.

 

 

 

""

 

 

НОВИЯТ ЕЛЕКТРОМОБИЛ НА TESLA – „ТОК И ЖИЦА“ ИЛИ „КЪСО СЪЕДИНЕНИЕ“?

 

 

„С умерени инвестиции можем да направим производството на електромобили в България реалност“, заяви Росен Желязков. Новата производствената линия е проектирана с годишен капацитет от 20 000 автомобила, които ще бъдат насочени към европейския пазар. След това производството може да се увеличи. 

 

 

"КАЛАШНИКОВ" ИЗНЕНАДА СВЕТА

 

 

""

 

 

Една от водещите цели при създаването на проекта L-city е ангажирането с каузата за опазване на околната среда, намаляване на емисиите в градовете и създаване на по-здравословна жизнена среда. Тъй като електромобилите са бъдещето на автомобилната индустрия, проектът се основава на концепцията за лесен за използване, екологичен и лесен за производство автомобил.

 

 

Източник: Еconomic.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции