<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37984" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Как се стигна до тaм Майли Сайръс да изпълнява песни на Nine Inch Nails с поп-звучене в "Black Mirror"?

06 Юни 2019
0 832

Не сме сигурни защо бяха необходими пет сезона за "Black Mirror", за да събере индустриалния рок с всичките футуристични ужаси, които ни показва сериалът, но ето – това вече е факт! 

 

Резултатът е много далеч от ужасен! 

 

В един от новите епизоди на новия сезон, "Рейчъл, Джак и Ашли също", Майли Сайръс играе поп-мегазвезда, която е измъчвана от въображаеми демони и ужасни мениджъри.

 

Интересното е, че отличителните песни, които изпълнява в сериала, звучат ужасно познато на феновете на индъстриъл-рок групата Nine Inch Nails и това е така, защото това наистина са нейни песни, които са променени лирично и звуково, сякаш за да се впишат в стандартите на класацията "Billboard Top 100".  

 

Сценаристът на сериала, Чарли Брукър, сподели по време на пресконференция днес, че идеята му да превърне песните на рок-групата в поп дошла, когато започнал да пише сценария. 

 

Той отбеляза, че фронтменът на "Nine Inch Nails" Трент Резнър е бил "повече от щастлив" да даде разрешение за използването им.

 

"Комуникацията ни беше по имейл и той беше наистина щастлив да ни даде права. Искаше да види сценария и аз трябваше да пренапиша текстовете му по писклив начин", спомня си Брукър.

 

Освен, че всички песни, които Майли изпълнява са доста различни и забавни, като се съпоставят с оригинала, трябва да обърнем особено внимание на "Head Like A Hole", която е толкова променена, че ще ви върне в годините, когато Сайръс тепърва изгряваше в предаването "Total Request Live" преди около 10 години.

 

“Той намираше всичко за много смешно. Цялата тъмна комедия беше много забавна в неговите очи", каза втората сценаристка Анабел Джоунс за Резнър. 

 

„Има много тъмни концепции във филма и ние просто се порадвахме на леко вдетинена тяхна версия”, добави тя.

 

 

Източник: Vulture

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции