<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38478" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Мис Илинойс Кристина Дечева: Kрасотата е субективнa (снимки)

23 Юни 2019
0 2357

Кристина Дечева, която живее в Чикаго, покорява САЩ не само с чар и красота, но и с интелект, пише Dir.bg. Миналата година тя спечели титлата "Мiss Windy City", след което завоюва и короната на "Miss Illinois" в рамките на конкурса "Miss USA Earth".

 

Българката притежава всички качества, с който да завладее световния моден пазар. Именно това забелязаха и от Pixton Swimwear, които ѝ присъдиха наградата "Best Sweamwear", превръщайки българката в свое рекламно лице.

 

Само преди ден тя пристигна в София. Ето какво сподели Кристина за светлините на прожекторите, обективите на фотоапаратите и тайните на красотата.

 

""

 

Как се чувстваш отново в България?

Наистина страхотно! Посещенията на страната ни ме правят много щастлива. Ако трябва да определя България с една дума, то тя ще бъде "дом", който винаги ще заема специално кътче в сърцето ми. Тук съм родена и първите ми спомени ме връщат обратно на това място. Картините, които пазя в съзнанието си, са изградени от носталгия и любов, затова чакам с трепет времето, в което отново ще се прибера.

 

Миналата година, в рамките на 3 дни, спечели 2 престижни корони за красота в Америка. Това е голям успех. Избраха се за най-красивата жена в щата Илинойс към конкурса "Miss USA Earth". Очакваше ли победата?

Със сигурност я исках, като всяка претендентка, защото в крайна сметка за това се явяваме, но не я очаквах. Когато обявиха името ми, не можех да асимилирам случващото се. В продължение на, може би, 3 минути просто стоях и се опитвах да се опомня. Изненадата, че нещата се случиха точно както ги исках, беше голяма… но ме хвана малко неподготвена. Всичко се разви на страшно бързи обороти. Щастието дойде после (смее се).

 

""

 

Повечето хора гледат с пренебрежение на този тип конкурси…

Така е, но в "Miss USA Earth" не всичко е само красота, макар, разбира се, тя да има роля. Това е по-скоро организация, която се гради на екологично съзнание. Всяка участничка трябва да застане зад определена кауза и даде своя принос за наболял екологичен проблем в световен мащаб. Хората вероятно не осъзнават, че има тежест, която не е свързана с опасения дали вечерната ти рокля е подходяща или дали грима ти не се е размазал. Участието ти в конкурса е обвързано с отговорности.

 

Значи красивите и умни жени, които работят в адвокатски кантори, не съществуват само в холивудските продукции…

Не, разбира се (смее се). Има много хубави и интелигентни жени във всички сфери и на всякакви отговорни и ръководни позиции.

 

А кое е най-силното оръжие на всяка дама?

Това да бъде независима. Ако никой и нищо не я контролира и тя не трябва да се съобразява, тогава има свободата да се развива и да преследва мечтите си. Е, и усмивката… тя е най-добрият грим.

 

 

Цялото интервю прочетете на Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции