<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38617" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Арестуваха 47-годишна жена за жестокото убийство в Пловдив, опитала се да прикрие следите

27 Юни 2019
0 22349

Пълни самопризнания е направила 47-годишната жена, задържана за убийството на 56-годишния мъж, чието тяло бе открито вчера в жилище на ул. "Братия" в Пловдив, съобщава Dir.bg

 

По думите на директора на Областната дирекция на МВР старши комисар Атанас Илков, в сряда около 9 часа на тел. 112 е подаден сигнал за намерен мъж в безпомощно състояние. Пристигналите на място криминалисти са открили 56-годишния Йордан Иванов с прободна рана в корема. Мъжът издъхнал от остра кръвозагуба. При огледа в жилището е открит и ножът, с който е извършено престъплението.

 

В рамките на няколко часа извършителката на убийството е задържана. Оказало се, че това е 47-годишната жена, с която Йордан е живял заедно.

 

Директорът на пловдивската полиция обяви, че между двамата е възникнал семеен скандал, проявена е агресия от страна на мъжа, в резултат на която жената е взела нож от масата и му е нанесла смъртоносен удар в корема. След това е положила усилия да заличи уликите. 

 

Според Trafficnews съседи на жертвата споделили, че той е имал проблеми с алкохола. Преди да се случи инцидентът, двамата са пиели заедно в жилището си.

 

На жената са повдигнати обвинения и е задържана за 72 часа.

 

 

Източници: Dir.bgTrafficnews

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции