<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38699" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Повече от пол...

Путин срещу Елтън Джон: Пет или шест пола вече са измислили – трансформъри…" (видео и снимки)

30 Юни 2019
0 12516

Президентът Владимир Путин влезе в задочен спор с Елтън Джон по темата за ЛГБТ общността, пише ClubZ.

 

 

""

 

 

Ето какво каза Путин пред репортери на срещата на Г-20 за упреците на Елтън Джон срещу него, че двуличен по отношение на тази общност. "Аз много го уважавам, той е гениален музикант, всъщност той ни е посещавал и ние го слушаме с удоволствие, но мисля, че той се заблуждава. Аз нищо не съм изопачил. Ние действително имаме много добро отношение към членовете на ЛГБТ общността. Наистина – спокойно, абсолютно безпристрастно. Имаме закон, за който всички ни опяват, но това е закон, забраняващ пропагандирането на хомосексуализма сред непълнолетните", заяви Путин.

 

 

ПРИНЦ УИЛЯМ НЕ БИ ИМАЛ НЕЩО ПРОТИВ, АКО НЯКОЕ ОТ ДЕЦАТА МУ Е ГЕЙ

 

 

"Дайте да оставим човек да порасне, да стане възрастен, и после да решава какъв е. Оставате децата на мира. Както казах в интервюто – пет или шест пола вече са измислили – трансформъри, транс… още нещо там, вече даже не разбирам какво е това", коментира още руският президент. 

 

 

БЕЗ ГЕЙ-ИГРАЧИ МАЧОВЕ НЕ СЕ ПЕЧЕЛЯТ, СПОРЕД КАПИТАНА НА ЖЕНСКИЯ ОТБОР ПО ФУТБОЛ НА САЩ

 

 

Според него тази част от обществото доста агресивно налага своята гледна точка на огромното мнозинство. "Трябва да бъдем по-лоялни един към друг, по-отворени и прозрачни. Нищо необичайно не съм казал. Трябва да се уважават всички – това е вярно. Но няма как да налагате силово вашата гледна точка", категоричен е Путин.

 

 

""

 

 

Внушението, че на Запад „са измислили шест пола“, не звучи за първи път в изказванията на кремълските последователи. През януари зам.-председателят на Държавната дума Петър Толстой дори спомена, че от ПАСЕ (Парламентарната асамблея на Съвета на Европа) са поставили искането в състава на руската делегация да бъдат включени представители на шестте пола. По-късно той призна, че е разбрал неправилно регламента на организацията, но от последвалите му изказвания не личи, че и сега го разбира правилно.

 

 

ЗДРАВНОТО МИНИСТЕРСТВО РАЗПОРСТРАНЯВА ГЕЙ БРОШУРИ В УЧИЛИЩАТА

 

 

На 28 юни Елтън Джон публикува в Инстаграм обръщение към Путин: "Категорично не съм съгласен с вашата позиция, че политиката, която признава културното и сексуално многообразие, е остаряла за нашето общество. Виждам двуличие в твърденията ви, че желаете „щастие“ за ЛГБТ хората и че нямате „никакъв проблем с това. В същото време руските киноразпространители решиха силно да цензурират моя филм „Рокетмен”, като премахнат всички споменавания, че аз намерих щастието си с Дейвид, с когото сме заедно вече 25 години и възпитаваме двама прекрасни синове. Според мен, това е лицемерие. Гордея се, че живея в част от света, в която нашите правителства са еволюирали до признаването на универсалното човешко право всеки да обича когото иска", написа преди време Елтън Джон.

 

 

""

 

МЪЖЕ ПРЕБИХА ГЕЙ-ДВОЙКА ЖЕНИ В АВТОБУС В ЛОНДОН, КАРАЛИ ГИ ДА СЕ ЦЕЛУВАТ ПРЕД ТЯХ (СНИМКИ)

 

 

Филмът за живота на Елтън Джон „Рокетмен“ тръгна по кината в Русия на 6 юни без епизодите, в които има гей целувки, прегръдки, а също и сцени с употреба на наркотици. От компанията-разпространител „Централ Партнершип“ заявиха, че кадрите са изрязани „в съответствие със законодателството на Руската федерация“.

 

 

Източник: ClubZ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции