<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38813" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Чадърите по м...

Бащата първо отрече да е бутнал сина си от моста, но после направи пълни самопризнания (видео)

04 Юли 2019
0 14129

Бащата, който бутна 5-годишния си син от мост в Габрово, е направил пълни самопризнания, обяви на брифинг областният директор на ОДМВР Габрово ст. комисар Борислав Муеров, цитиран от "Фокус".
 

 

 

""

 

 

Първата версия на 31-годишния мъж е, че детето само е паднало. След това е признал, че е бутнал момченцето. На база тези признания вчера в късния следобед на него му е повдигнато обвинение за убийство. Оказа се, че всъщност обвиняемият е биологичен баща на детето.

 

 

МЪЖ ХВЪРЛИ ДЕТЕ ОТ МОСТ В ГАБРОВО И ЗАПЛАШИ ДА СЕ САМОУБИЕ

 

 

""

 

 

Мъжът изпитвал затруднения да се грижи за малкия, след като жена му избягала от него на 20 юли. Така обяснил 31-годишният мъж решението си да хвърли от моста в Янтра 4-годишния Даниел.
 

 

Майката на детето беше обявена национално за издирване и впоследствие беше открита. Тя не е подавала сигнали за насилие срещу бащата на детето, с когото е живяла на семейни начала.

 

 

ПСИХИАТЪР ЗА БАЩАТА, ХВЪРЛИЛ СИНА СИ ОТ МОСТ В ГАБРОВО: СТАВА ВЪПРОС ЗА ЗАВЪРШЕН ПСИХОПАТ (ВИДЕО)

 

При разпита в прокуратурата майката е казала, че не се е оплаквала, защото се е страхувала да не бъде убита, обяви Надежда Желева, окръжен прокурор.
 

 

Мъжът е криминално проявен – има дела за кражба и за средна телесна повреда. По второто има и ефективна присъда от 8 месеца, която е излежал 2016-2017 г. До сега Дилян Мариянов не е освидетелстван за психични заболявания. Няма данни и в нощта на трагедията да е бил под въздействие на наркотични или упойващи вещества.
 

 

 

Източник: "Фокус".

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции