<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38832" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Камион за сладолед вдигна двойно цената за Инстаграм-инфлуенсъри (снимки)

04 Юли 2019
0 2164

Клиенти на камиона за сладолед на Джо Ничи в Лос Анджелес често идват с едно и също искане: "Дай ни безплатен сладолед!" Представящи се за инстаграм-инфлуенсъри хора започнали всяка седмица да му искат без пари от стоката, с обещание да пуснат снимка на сладоледа на Ничи – но само ако не им вземе пари за него, пише The Guardian.

 

Ничи винаги им е казвал не, но тази седмица е открил необичаен начин самият той да се възползва от инфлуенсърите – като публично им каже да се разкарат.

 

""

 

 

Ничи стана вайръл, след като качи в Инстаграм своя снимка с табела, на която пише "Инфлуенсърите плащат двойно", и пост, че никога няма да даде безплатен сладолед срещу реклама в социална мрежа. Снимката е с таг #InfluencersAreGross ("инфлуенсърите са противни") и се разпространи из целия свят, като сега Ничи казва, че бизнесът му процъфтява, привличайки фенове от цяла южна Калифорния, които споделят неговата неприязъм към инфлуенсърите.

 

""

 

"Ние сме анти-инфлуенсърните инфлуенсъри", каза той за The Guardian в сряда. "Странно е… но мисля, че наистина е забавно. Надявам се, че това ще вдъхнови малкия бизнес да си държи на своето и да каже на тези хора да се разкарат."

 

 

Източник: The Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции