<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38850" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Земетресение...

Без изненади: Емил Кошлуков е новият генерален директор на БНТ (видео)

05 Юли 2019
0 2673

Емил Кошлуков е новият генерален директор на БНТ, съобщават от Съвета за електронни медии.

 

 

Той е избран  от членовете на Съвета с три гласа "за" и два – "против". Неговата кандидатура са подкрепили председателят на СЕМ София Владимирова и членовете Бетина Жотева и Розита Еленова.

 

 

КОШЛУКОВ И "ПРОКЛЯТИЕТО" НА ФАЛИРАЛИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ (ВИДЕО)

 

 

Кошлуков участва във финалния етап на конкурса заедно с още петима кандидати – Сашо Йовков, Никола Тодоров, Явор Симов, Сашо Диков и Стоил Рошкев. Новият генерален директор на БНТ ще встъпи в длъжност след подписване на договор за управление.

 

 

""

 

 

ЕМИЛ КОШЛУКОВ И БНТ: ТОЗИ СЦЕНАРИЙ Е ЗАМИСЛЕН ОТДАВНА? (ВИДЕО)

 

 

От 2015 г. до 2017 г. Емил Кошлуков работи като водещ в Канал 3 и консултант по различни медийни проекти. От декември 2017 г. е директор на дирекция "Програма БНТ 1", а от януари 2018 г. е водещ на публицистичното предаване "Още от деня" в ефира на обществената телевизия. През април 2019 г. Емил Кошлуков е определен за изпълняващ длъжността генерален директор на БНТ. 

 

 

ЕМИЛ КОШЛУКОВ: ПИТАЙТЕ ДРУГИ ЗА БНТ, АЗ НЕ СЪМ БИЛ В УПРАВЛЕНИЕТО

 

 

""

 

 

Дни преди да стане ясен изборът на новия шеф на БНТ от "Демократична България" заявиха, че СЕМ изграел купен мач и всъщност нямало нужда от провеждане на конкурс, а можело да се премине към директно назначение на Кошлуков.

 

 

СТРАННИЯТ СЛУЧАЙ С КОШЛУКОВ И ЕДНА ФАЛШИВА "ФАЛШИВА ГРАФИКА" ПО БНТ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

 

От Асоциацията на европейските журналисти пък изразиха съмнение, че тежкото финансово състояние на БНТ е отблъснало най-добрите професионалисти за нов генерален директор на телевизията.

 

 

Източник: Съвет за електронни медии

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции