<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39126" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Канадска двойка се засне как щастливо се целува над отстрелян лъв в Южна Африка (снимки)

16 Юли 2019
0 14883

Канадска двойка щастливо се целува, докато позира за снимка до лъв, който те току-що са убили на сафари в Южна Африка, показа The Daily Mail.

 

Дарън и Каролин Картър от Едмънтън, Алберта, са взели участие в тур, организиран от Легелела Сафари, по време на който са простреляли и убили великолепен екземпляр. Туроператорът редовно споделя на фейсбук-страницата си снимки на убити животни, заедно с гордите ловци, докато държат оръжията, с които са ги отстреляли. 

 

 

""

 

 

Под снимката с целувката, те са написали: "Трудната задача под горещото слънце на Калахари… добре изпълнена! Чудовищен лъв! Добра работа на щастливите ловци и екипа!"

 

ПИЯН МЪЖ ОПИТВА ДА СЕ СПРИЯТЕЛИ С ЛЪВ (ВИДЕО)

 

Двойката, която се занимава с бизнес с препарирани животни, описва себе си като "страстни природозащитници", въпреки че взимат участие в лов. Г-н Картър заяви пред Mirror: "Не сме заинтересувани да коментираме! Всичко това е твърде политическо!"

 

Едуардо Гонсалвес, основател на кампанията за забрана на трофейния лов, вярва, че тези лъвове са уловени и хранени специално с идеята да бъдат убити от ловци.

 

ЛЪВ СЕ ОПИТВА ДА НАПАДНЕ ДЕТЕ В ЗООПАРК (ВИДЕО)

 

Още снимки на същата двойка ги показва пред друг мъртъв лъв. Тя е със заглавие: "Нищо друго не е като лова на краля на джунглата в пясъците на Калахари."

 

 

""

 

 

"Тази двойка трябва да се засрами, а не да парадира и позира пред камерата!", казва Гонсалвес.

 

 

""

 

 

ЧОВЕК ГАЛИ ЛЪВ ВСЕ ЕДНО Е КОТЕ (ВИДЕО)

 

Източник: The Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции