<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39249" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Мъртвопиян български тираджия в екшън гонка с полицията по магистрала в Италия (снимки)

20 Юли 2019
0 2385

Мъртвопиян български тираджия се вряза в тунел в Италия след гонка с полицията, съобщава италианското издание ILmetauro, цитирано от TrafficNews

 

 

54-годишният българин застанал зад волана с 3.35 промила алкохол в кръвта. Шофьорът карал в три ленти на зиг-заг, а след това бягал от полицията в продължение на 5 километра. Накрая водачът самокатастрофирал в стените на тунела "Новилара".

 

 

ТИР ПРАВИ ОПАСЕН ОБРАТЕН ЗАВОЙ В НАСРЕЩНОТО НА МАГИСТРАЛА "ТРАКИЯ" (ВИДЕО)

 

 

Полицейските екипи се натъкват на небивала гледка – предните седалки на тира били засипани с множество празни бутилки от алкохол. 

 

 

""

 

 

ШОФЬОР НА ТИР ПРЕМИНАВА В ДРУГАТА ЛЕНТА, ЗА ДА ПОПРЕЧИ НА ЧОВЕК ДА ГО ИЗПРЕВАРИ (ВИДЕО)

 

 

Инцидентът е станал на магистралния път А14 в района между крайбрежните градове Пезаро и Фано. Сигналът е подаден от движещи се по аутобана, които били силно обезпокоени от поведението на ТИР с български регистрационен номер.

 

 

ВИЖТЕ НАЙ-ОПАСНАТА МАНЕВРА, КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ШОФЬОР НА ТИР

 

 

На сигнала веднага са се отзовали пътни полицаи, които обезопасили движението по магистралата и започнали да подават светлинна и звукова сигнализация на шофьора на тира, за да спре. Той обаче не се подчинил. Гонката продължила около 5 километра, когато българския камион отново на зиг-заг навлязъл в тунела "Новилара" и се ударил в стените на конструкцията. 

 

 

Дори след силния сблъсък, шофьорът на тира се опитал да продължи гонката, ала друг камион запречил пътя му. След като тирът спрял, от кабината му едвам бил изкаран мъртвопияният българин

 

 

""

 

 

Мъжът е откаран с линейка до болница във Фано. Започнало е наказателно производство срещу българина за шофиране в нетрезво състояние и катастрофата в условията на пиянство. Отнет е лицензът му, а тирът, собственост на пловдивска фирма превозвач, за момента е спрян от движение.  

 

 

Източник: ILmetauro

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции