<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39280" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Откраднаха шест новородени кученца, майката пострада тежко при опит да ги спаси (снимки)

22 Юли 2019
0 6433

Шест новородени кученца бяха откраднати от апартамент в Манчестър, пише Ladbible.

 

 

МЪЖ ПРЕГАЗИ БЕЗДОМНО КУЧЕ В ЯМБОЛ (ВИДЕО 18+)

 

 

""

 

 

На 20 юли сутринта двама мъже, въоръжени с ножове, нахлули в жилището в Харпърхей. Докато тършували за ценности в имота, крадците се натъкнали на кош с малки кученца, родени само преди пет седмици, и тяхната майка Зена.

 

 

МЪЖ ПРЕГАЗИ БЕЗДОМНО КУЧЕ В САНДАНСКИ (ВИДЕО 18+)

 

 

Мъжете започнали да връзват кученцата и да ги затварят в чанти, когато майката Зена скочила смело да защити малките си. Тогава кучето било ударено по главата.

 

 

""

 

След като нападателите избягали от местопрестъплението, полицията в Манчестър била информирана за кражбата и започнала незабавно издирване.

 

 

ПОЛИЦАЙ ПРЕГАЗИ КУЧЕ НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА, НЕГОВИ КОЛЕГИ СЕ ОПИТВАТ ДА ГО ПРИКРИЯТ

 

 

Детективът Ник Кершоу разказва: „Ние призовахме хората да съобщават всякаква информация, която ще ни помогне да намерим кученцата“. "Кучетата са само на пет седмици и без майка си те вероятно няма да оцелеят много дълго, така че е беше важна всеки, който има информация, незабавно да се свърже с полицията“, каза още Кершоу.

 

 

""

 

 

Според него това престъпление се отличавало със особената си жестокост. "Моля, помогнете ни да върнем тези кученца и да ги съберем с тяхната много тъжна майка, Зена, която е съкрушена", призовавали полицаите.

 

 

КУЧЕ СПАСЯВА ДРУГО КУЧЕ ОТ УДАР НА ПЪТЯ (ВИДЕО)

 

 

Кученцата били открити в имот в Мостон, Манчестър, а 40-годишен мъж е бил арестуван по подозрение в тежката кражба с взлом.  Малките кученца вече са върнати на майка им Зена, която се възстановява от тежката травма на главата.

 

 

„Всички кученца са в безопасност и са отново със своята майка, Зена, която е безкрайно щастлива да ги види отново“, споделя Кершоу.

 

 

Източник: Ladbible

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции