<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39347" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Декриптираха...

Жена удря приятеля си с лаптоп по главата по време на полет, бил се загледал в друга (видео)

24 Юли 2019
0 37825

Ревност, жесток скандал, псувни, шамари и удар с лаптоп по главата – тази сцена се разиграла по време на полет. Шокиращо видео от борда на самолет, публикувано от Ladbible, показва жена, която физически атакува своя приятел от ревност, че е загледал друга.

 

 

Докато жената нервно крещи и обижда мъжа, една стюардеса ѝ напомня, че точно зад тях е седнало малко дете и я моли да се премести. Стюардесата я моли да вземе чантите си и да отиде в предната част на самолета. Тогава жената става още по-агресивна и започва да заплашва приятели си, че „никога повече няма да я види, ако не отиде с нея“.

 

 

""

 

 

Жената започва да хвърля още повече обиди към мъжа. Чува се и звучен шамар, който възмущава пътниците наоколо.

 

 

Стюардесите молят приятеля на ревнивата жена да се премести в предната част на самолета и да стои далеч от нея. Докато мъжът става от седалката, бясната жена продължава да го атакува. Накрая тя удря по главата мъжа с нещо, което прилича на лаптоп. Шокираните пътници започват да крещят в отговор на агресивното поведение на жената.

 

 

""

 

 

Стюардесата се държи за главата, станала свидетел на шокиращите сцени, докато друг член на екипажа предупреждава агресивната жена, че ще ѝ бъде повдигнато обвинение за нападението.

 

 

Жената отговаря с „добре, както и да е“ и продължава да преследва и да крещи по приятеля си.

 

 

Потребителят в Twitter, който е заснел видеоклипа, уточнява, че в крайна сметка жената е арестувана. Видеото от инцидента е споделено 28 000 пъти в Twitter.

 

 

Източник: Ladbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции