<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39421" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

"Леден" сутиен разхлажда дамите в летните горещини (снимки)

26 Юли 2019
0 693

Ако не знаете как да се преборите с летните жеги, във Великобритания вече имат решение да вас. Произведоха „леден сутиен“, който разхлажда гърдите, пише Ladbible.

 

 

 

""

 

 

ПЪТНИЧКА БЕШЕ ИЗГОНЕНА ОТ САМОЛЕТ ЗАРАДИ ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМО ДЕКОЛТЕ (СНИМКИ)

 

 

"Охлаждащите подплънки, които можете да сложите във сутиена си, ще ви помогнат да се справите с горещината и неприятното потене", обещават производителите на уникалното бельо.  

 

 

ГОЛФ И СУТИЕН В ЕДНО

 

 

„Леденият“ сутиен се казва „​​Bra Coolers“ и е специално създаден за да предпазят гърдите на жените, а с тях и цялото тяло хладни.  

 

""

 

 

Необичайното бельо може да се пере в пералня и е за многократна употреба. Подплънките могат да бъдат замразени и да поддържат температура от 14 градуса. Разхлаждащото бельо може да бъде „активирано“ в хладилник или фризер, а може да охладите сутиена си и на течаща студена вода.

 

 

""

 

 

"Опаковките могат просто да бъдат потопени в ледена вода за 20 минути, когато нямате на разположение фризер“, обясняват още производителите.

 

 

Иначе сутиенът е изработен от памук и обещава изключителен комфорт на дамите. „Ледените сутиени“ се предлагат в различни размери.

 

 

Източник: Ladbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции