<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39590" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Жена, спечелила 1,8 милиона от лотарията, работи като болногледачка и живее под наем (снимки)

01 Август 2019
0 4585

Най-младият победител в лотарията на Обединеното кралство Кали Роджърс, която преди 16 години спечели 1,8 милиона паунда, днес живее с 12 000 британски лири (около 25 000 лева) на година, пише Ladbible.

 

 

Кали призова да се увеличи възрастовата граница за играчите на лотария. Тя споделя, че е била твърде млада за това огромно богатство

 

 

 

Кали Роджърс печели 1,8 милиона паунда, когато е само на 16. Тогава тя изкарвала едва 3,60 паунда на час като търговски представител в магазин в родния си град Уокингтън, Камбрия.

 

 

""

 

 

Днес Роджърс е на 32 години, самотна майка на три деца. Тя споделя, че парите вече ги няма, но признава, че не се е чувствала по-добре и по-щастлива. Днес тя изкарва 12 000 паунда (около 25 хиляди лева) годишно като болногледачка и живее под наем.

 

 

""

 

 

"Никога не съм била по-щастливата ", каза Роджърс. Майката на три деца обясни, че е била твърде млада, за да се справи с натиска на парите и славата.  

 

 

""

 

 

"На тази възраст можете да получите най-добрия съвет, но не сте в състояние да слушате. Бях твърде млада“, казва Роджърс.

 

 

 

""

 

 

" Когато ми казаха, че съм ударила джакпота си казах: Не искам толкова много. На 16 не знаеш какво ти предстои, защото никога не може да си подготвен за такова нещо", споделя жената.

 

 

Роджърс признава, че е похарчила 17 000 британски лири за цигари, но отрича да е харчила 250 000 паунда за кокаин. „Знам, че бях далеч от перфектното. Правих това, което правят тийнейджърите, и излизах и правех партита. Но никога не съм употребявала наркотици", споделя Роджърс.

 

 

""

 

 

Тя добави: "Раздавах пари на далечни роднини и приятели. Заех 20 000 паунда на този, 13 000 паунда на онзи. Никога няма да си ги върна. Хората искаха от мен пари за нови автомобили и аз им помагах. Чак сега осъзнавам какви са били те всъщност. Те ме използваха заради възрастта ми", каза още тя.

 

 

Източник: Ladbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции