<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39604" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Баща изважда ...

Избягалата дубайска принцеса се срещна с брат си в тайно убежище в Лондон

01 Август 2019
0 13243

Дубайската принцеса Хая, която се бори в съда с шейх Мохамед за попечителство над децата и съдебна защита от насилие, беше подкрепена от нейния брат в тайно лондонско убежище, пише "Daily Mail".

 

 

Принцът на Йордания Али бин Хюсеин, който е на 43 години, сподели в Twitter снимка как е прегърнал сестра си. Тя носи йорданския флаг на ръкава си.

 

 

""

 

 

Докато официалните медии на Йордания днес не споменаха случая, сънародниците на Хая изразиха огромната си подкрепа и солидарност в социалните мрежи.

 

 

Хая е дъщеря на покойната кралица Алия на Йордания, която загина при катастрофа с хеликоптер през 1977 година.

 

 

""

 

45-годишната принцеса Хая твърди, че е избягала от Дубай с двете си деца „от страх за живота си“. Тя настоява пред съда да издаде съдебна заповед за защита срещу насилие. Дубайската принцеса присъства на втория ден на предварителното изслушване във Върховния съд в Лондон.

 

 

В същото време милиардерът шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум поиска от съда децата да се върнат „за кратко“ в Обединените арабски емирства.

 

 

""

 

 

Шейх Мохамед, един от най-богатите хора в света, сподели стихотворение на арабски език, наречено „мечовете на страдащия“, в което се говори за трудното преодоляване на житейските предизвикателства.

 

""

 

 

Принцеса Хая се ожени за 70-годишния шейх през 2004 г. Той има повече от 20 деца от различни съпруги.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции