<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39763" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Буболечки нахапаха туристка в скъп варненски хотел (видео)

08 Август 2019
0 4814

Насекоми нахапаха туристка в скъп варненски хотел и ѝ докараха алергичен шок. Жената е получила множество нахапвания и впоследствие се образували отоци и възпаления по цялото тяло, разказа самата тя, цитирана от Dir.bg.

 

 

 

Буболечки нахапаха туристка в скъп варненски хотел (видео)

 

 

Потърпевшата Елена Николова е от Русе, но от години живее в Ню Йорк. Идва си само за седмица в България и отива до Варна, за да се срещне с приятели. Резервира си нощувка в движение, като избира хотел, който да има добри отзиви в интернет и да не е от най-евтините.

 

 

Буболечки нахапаха туристка в скъп варненски хотел (видео)

 

 

“Не съм била в стаята през деня, отидох само да спя към 12 и половина вечерта. Когато си легнах, след няма и половин час, вече се чувствах нещо некомфортно и не разбирах какъв е проблемът. След един час скочих, светнах всички лампи и видях, че има страшно много буболечки навсякъде… Аз съм цялата нахапана – лицето ми, тялото ми. Не е приятно изобщо”, разказва Елена Николова.

 

 

НАШЕСТВИЕ НА КОМАРИ И КАК ДА СЕ СПРАВИМ С ТЯХ (ВИДЕО)

 

 

Буболечки нахапаха туристка в скъп варненски хотел (видео)

 

 

ВЛОГЪР УМРЯ НА ЖИВО В МРЕЖАТА, СЛЕД КАТО ЯДЕ ОТРОВНИ НАСЕКОМИ И ГУЩЕРИ (ВИДЕО)

 

 

Тя отказва да плати престоя си и въпреки че хотелът поднася извиненията си, го напуска още през нощта. От хотела отказаха коментар пред камера. В писмена позиция поднесоха извинения и обясниха, че насекомите се пренасят от пристигащите туристи. Хотелът имал договор с фирма за дезинфекция, която се извършва редовно и досега оплаквания не е имало. Заради провалената ваканция Елена обмисля да подаде жалба до Комисията за защита на потребителите.

 

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции