<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39808" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Пристрастена към пластичните операции похарчи 300 хиляди за над 20 процедури (снимки)

10 Август 2019
0 16094

28-годишна жена, пристрастена към пластичните операции, похарчи 300 хиляди за повече от 20 процедури, пише Daily Mail.

 

 

Кристен Снайдер, на 28 години от Вирджиния похарчи потресаващите 185 хиляди долара (323 хиляди лева) за пластични операции и подобрения на външния вид. Семейството на младата жена се страхува, че тя е пристрастена към процедурите и нейната мания ще я убие.

 

 

Въпреки това Кристен смята, че тялото ѝ е „платно“, което един ден „ще се превърне в съвършена картина“.  Тя винаги мразела отражението си в огледалото и искала да промени фигурата си, още когато била тийнейджърка. На 18 години Кристен била слаба, но искала да има женствени извивки.

 

 

""

 

 

Още в училище Кристен имала комплекси, свързани с външния ѝ вид. „Често ми се подиграваха в училище и се научих да не ме интересува какво мислят другите за мен и моя избор“ , казва Кристен.

 

 

През март 2010 г., когато е едва на 18 години, Кристен направила първото си уголемяване на гърдите с 550 кубика. Първата ѝ операция я накарала да се чувства толкова щастлива, че започнала да плаче от радост като видяла резултатите.

 

 

""

 

 

„Първите им гръдни импланти струваха 7 200 долара. Възстановяването не беше толкова тежко и аз разбрах, че образът на идеалното тяло, който имах в главата си, може да се постигне“, сподели Кристен.

 

 

""

 

 

Тя си е направила повече от 20 козметични процедури, включително и повторно уголемяване на гърдите с 1500 кубика, отстраняване на ребра, два пъти поставяне на импланти в челото, импланти с задните части, три ринопластики, импланти в бузите, липосукция и инжектиране на хиалурон в устните.

 

 

""

 

 

Кристен обича тялото си сега и се чувства горда от постигнатото досега.

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции