<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39849" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Младоженец т...

Месут Йозил засилва охраната на дома си с кучешки патрул, след като бе въвлечен във война между банди (снимки)

12 Август 2019
0 4405

Футболистът на Арсенал Месут Йозил засили охраната на дома си, след като той и съотборникът му Сеад Колашинац бяха въвлечени в яростна вражда между две престъпни банди, пише The Daily Mail.

 

 

""

 

 

Миналия месец в Лондон моторизирани главорези се опитаха да откраднат скъпите им часовници, като нападнаха колата, в която пътуваха, подтиквайки конкурентна източноевропейска банда да ги предупреди, че двамата футболисти са "извън границите" на техните територии. Припомнете си атаката срещу играчите на Арсенал във видеото по-горе.

 

ОБИРДЖИИ, ВЪОРЪЖЕНИ С НОЖОВЕ, НАПАДНАХА ДВАМА ФУТБОЛИСТИ НА АРСЕНАЛ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

За да покажат, че не са изплашени от тези предупреждения, местната банда увеличи заплахите си, като заяви, че ще открадне от играчите "всичко, което имат".

 

 

""

 

 

Миналата седмица двама съмнителни мъже бяха арестувани пред дома на Йозил в северен Лондон, а понастоящем там са забелязани охранители и кучета да патрулират 24 часа. 

 

 

""

 

 

Йозил и Колашинац прекараха вчерашния ден скрити, докато отборът им победи Нюкясъл в мача за откриването на сезона във Висшата Лига, който дуото беше принудено да пропусне, поради съображения за сигурност. 

 

Съпругата на Колашинац си замина за Германия заради ужасните заплахи.

 

Говори се, че лондонската банда е сметнала заплахите на източноевропейската банда към футболистите като опит за сплашване на самата нея, и са решили да отговорят, като станат още по-яростни.

 

 

""

 

 

"За да покажат, че говорят сериозно, главорезите са отправили още заплахи към играчите на Арсенал и са демонстрирали, че не приемат самите те да бъдат сплашвани от когото и да било", заяви източник на медията. 

 

В началото се смяташе, че крадците са искали часовниците на двамата, но сега са казали, че искат всичко, което футболистите притежават.

 

 

""

 

 

 

Източник: The Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции