<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39994" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Майка предупреди, че 1-годишното ѝ дете е намерило екстази в парка и го е лапнало

17 Август 2019
0 3232

Майка от Бризбейн, щата Куинсленд в Австралия, разказа за ужаса, който е изпитала, когато едногодишното ѝ дете е намерило капсула MDMA (екстази), докато е играело в парка, и я е сложило в устата си, съобщи сайтът ladbible.com.

 

По думите на майката двете с дъщеричката ѝ са се разхождали в парка Калинга в Бризбейн, когато са направили смущаващото откритие. Шокираната майка е подала веднага сигнал в полицията и служители на реда са започнали претърсване на парка за още изхвърлени наркотици. 

 

 

 

""

 

 

 

Майката пусна в социалните мрежи снимка на капсулата в ръката ѝ, в която се виждат бели кристали. Тя написа: "Току-що хванах моето едногодишно дете да взима това от тревата и да го слага в устата си в парка Калинга."

 

Потребители коментираха, че нещата е можело да приключат много по-зле, ако детето беше погълнало капсулата и наркотикът се беше разтворил в стомаха ѝ. 

 

 

""

Мястото, където е намерена капсулата с наркотичното вещество

 

 

Статистика, излязла по-рано тази година, сочи, че щатът Куинсланд, чиято столица е Бризбейн, се е превърнала в "нарко-лабораторията на Австралия". Една трета от всички 432 лаборатории за производство на дрога, които полицията е открила, са били в Куинсланд.

 

 

 

Източник: ladbible.com

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции