<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40089" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Софи и Гринго...

Вълшебница-калинка пое киберсигурността (видео, обновена)

21 Август 2019
0 9648

Коментарът на "Господарите" : 

 

Новата шефка на киберсигурността, която ще трябва да брани аналоговата държава от дигиталните заплахи, лично посочена от премиера с благосклонен императорски жест – е вицепремиерът Марияна Николова.

 

И мълчете критикари, защото тя има сертификат, че знае как се пише текст на компютър. Както стана ясно, ако бъде принудена от кризисна ситуация, тя може и презентация на Power Point да завърти!

 

НОВА КАЛИНКА: ШЕФКАТА НА СЪВЕТА ЗА КИБЕРСИГУРНОСТ СЕ ХВАЛИ С УМЕНИЯ ПО ОФИСНИ ПРИЛОЖЕНИЯ (ВИДЕО)

 

Бойко Борисов е с нюх на кадрова хрътка, която винаги намира най-скъпоценните ръководни трюфели.

 

Марияна Николова сигурно пак ще помоли общество и медии за една-две седмици толеранс (както когато стана вицепремиер), за да се запознае с естеството на новата си длъжност.

 

Даваме ѝ! И повече даже даваме! Народ, на който са му хакнали личните данни заникъде не бърза и няма какво да губи. Тя и икономиката му заникъде не бърза, както е видно от изтеклата информация за доходите. И свободата на словото, и правовата държава, и разделението на властите, и човешките права – и те за никъде не са тръгнали. В крайна сметка важното е да сме живи и здрави. Наздраве!

 

Сериозно, какво се оплакваме от подобни назначения, като знаем каква ни е държавната администрация?! Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака.

 

А ето и няколко забавни визуални коментара по темата от социалните мрежи: 

 

""

 

 

""

 

 

""

 

 

""

 

 

""

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции