<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40180" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Директорът н...

Instagram звезда пусна "фалшиви" снимки как е пострадала при катастрофа?

26 Август 2019
0 3250

Миналия месец Instagram звездата Тифани Мичъл публикува свои снимки как лежи край пътя след преживяна катастрофа с мотор.

 

 

ИНФЛУЕНСЪРКА СЕ ОПЛАКА, ЧЕ КОМПАНИИ ОТКАЗВАТ ДА ГИ РЕКЛАМИРА, ЗАРАДИ ЗАКРЪГЛЕНИТЕ Ѝ ФОРМИ (СНИМКИ)

 

 

След първоначалната вълна на съчувствие от нейните (тогава) 211 000 последователи, започнаха да се появяват съмнителни коментари за достоверността на инцидента, пише ВВС.

 

 

""

 

Предвид тежкия характер на пътнотранспортно произшествие, снимките са твърде красиви, смятат някои. На преден план на снимката има известна марка вода. Това роди съмнението, че случката е измислена и публикацията е с цел реклама.  

 

 

ИНТЕРНЕТ СЕНЗАЦИЯТА АТАНАСКА СЕ ВЪЗМУТИ ОТ ГОЛИ СНИМКИ И НЕПРИЛИЧНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

 

 

Нейната приятелка Линдзи Грейс Уидън е фотографът, който я е снимал в този ден.

 

 

""

 

 

„Като погледна назад към снимките, виждам защо изглеждат толкова инсценирани. Ако не бях там и не видях всичко, аз самата трудно щях да повярвам, че не са нагласени“, каза Уидън.

 

 

Тифани публикува  видео, в което отрича обвиненията. Тя споделя, че приятелят ѝ Джеймс Клонингър е загинал при инцидент с мотор през 2016 г. и много от публикациите в нейния Instagram били съврзани с мъката ѝ.

 

 

Тя отрича да е инсценирала катастрофата. За иницдента разказва, че е завила твърде бързо с мотора по селския път и е паднала. Тя и приятелката ѝ Линдзи показват снимки на полицията и линейката, пристигнали на мястото.

 

 

Освен това интернет звездата поддържа версията, че е свалила каската си сама, след като разбрала, че всичко е наред.

 

 

„Нямам идея как някой би могъл да си помисли, че това е било инсценирано или използвано за рекламна кампания“, казва Тифани.

 

 

Дали снимката от катастрофата не е продължение на красивото видео по-горе, в което Тифани кара мотор в гората, преценете сами.

 

 

Източник: ВВС

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции