<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40210" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Задържаха двойка, отглеждала четирите си малки момиченца в къща с хиляди хлебарки и паяци

27 Август 2019
0 26317

Семейство с четири малки деца живеят в къща с Айдахо, САЩ, пълна с хиляди паяци и хлебарки. На ужасяващата гледка се натъкнали полицаи, които направили проверка в дома, пише LADbible.

 

 

Офицерите били шокирани при вида на хилядите насекоми из цялата къща и го определят "едно от най-кошмарните неща, които някога са виждали"

 

 

""

 

 

Когато приближили къщата и погледнали през предния прозорец, офицерите усетили ужасна миризма, а по пода, стените и мебелите лазели хиляди хлебарки. Един от собствениците на къщата, 50-годишният Евгений Бергенер, пуснал офицерите вътре.

 

 

""

 

 

Полицаят Мат Ричардсън пише в доклада си: „Имаше паяжини на всеки ъгъл и всяка стена. В кухнята навсякъде имаше мъртви хлебарки. Имаше мръсни съдове, по които пълзяха хлебарки. Имаше отворени кутии с храна и купчини с мръсни дрехи. Буболечките бяха навсякъде".

 

 

В банята полиците намерили стотици хлебарки по пода, ваната и шкафчетата, където се съхранявали лекраствата на децата. Офицер Ричардсън добави, че никога не е виждал толкова ужасна къща. "Тук не може да стои възрастен човек, камо ли малки деца", коментира той.

 

 

""

 

 

Оказало се, че в къщата живеел 50-годишният Бергенер, неговата партньорка – Моранда Янг на 32 години и четирите деца.

 

 

Говорителят на полицейското управление в Нампа Гари Маранг заяви, че четирите деца са момичета на една, три, четири и тринадесет години, които сега са настанени в дом за временната грижа в Айдахо.

 

 

На Бергенер и жената Янг са повдигнати обвинения, че отглеждали децата в опасна за здравето им среда.  И двамата пледират, че са невинни

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции