<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40224" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Върнали с полиция 2 откраднати електрически тротинетки в София

27 Август 2019
0 1873

Полицията издирва и връща откраднати електрически тротинетки  в София. До момента има два такива случая, съобщиха от компанията, която ги обслужва – Lime. От там опровергаха информацията, че 15 от новите возила за споделено ползване са били обект на набези. 

 

 

ОТКРАДНАХА 15 ОТ НОВИТЕ Е-ТРОТИНЕТКИ В СОФИЯ ДНИ СЛЕД ПУСКАНЕТО ИМ?

 

 

"През изминалите дни е имаше опит за кражба на 2 електрически тротинетки, но благодарение на бързата реакция на полицията и нашето съвместно сътрудничество, те бяха намерени. Lime напълно си сътрудничи с полицията, за да гарантира идентифициране, докладване и документиране на всяко незаконно поведение", това се казва в изявление на компанията,, цитирано от ClubZ

 

 

""

 

 

154 елетрически троринетки бяха пуснати за споделено ползване миналата седмица. Шофьорът трябва да пусне еднократно 1,50 лева (за отключване), а всяка минута возене струва 30 ст. Приложение пък показва коя е най-близката до вас тротинетка в района. Возилата са оборудвани с GPS.

 

 

""

 

 

От компанията подчертават, че тротинетките не могат да се използват без да бъдат отключени, тъй като колелата са блокирани и при опит за преместване се задейства алармен сигнал. В допълнение, тротинетките се следят постоянно от GPS система и могат да бъдат намерени по всяко време.

 

 

Източник: ClubZ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции