<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40253" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Млада жена чува кръвта във вените си и движението на собствените си очи

28 Август 2019
0 4186

32-годишната Джема Кернс твърди, че не знае какво е пълна тишина, защото непрекъснато, през целия си живот чува как кръвта ѝ минава през вените и дори как собствените ѝ очни ябълки се движат.

 

 

През първите 14 години от живота си тя приела, че това е нормално, докато не споделила с майка си. Следващите години прекарала в мъчително търсене на диагноза и лечение, пише LADbible.

 

 

""

 

 

Лекарите ѝ предписвали лекарства за отпушване на ушите и носните канали, но това не дало резултат. В крайна сметка тя се отказала от надеждата да е нормална и решила просто да приеме, че ще живее с този шум завинаги.  

 

 

След време когато се преместила в Глазгоу, я насочили към специалист, който най-накрая успял да открие какъв е проблемът. Тя има изменение на част от костта в двата ушни канала, което може да повлияе на нейното равновесие и на слуха.

 

 

""

 

 

Тя си оперирала едното ухо, а през октомври предстои операция на другото. С тази интервенция младата жена се надява в крайна сметка да може да получи малко спокойствие и тишина.

 

 

""

 

 

"Никога не съм чувала пълна тишина. Винаги съм чувала шумове. Винаги съм чувала как очите ми се движат или как бие пулсът ми в главата. Винаги съм чувала как кръвта ми се движи по вените. Когато кажа на някого, че мога да чуя как се движат очите ми, хората ме гледат странно и не ме разбират.  Не е скърцащ звук или триещ, но е подобен. Чувам го в задната част на главата си", споделя жената.

 

 

""

 

 

Въпреки проблемите си, Джема все пак успява да живее сравнително нормален живот, грижейки се за сина си и работейки в кафене.

 

 

 „Все още ходя на работа, но това ми влияе, когато играя със сина ми или отидем на твърде шумни места", каза още младата жена.

 

 

Източник: LADbible

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции