<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40330" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Тийнейджърка неволно спаси живота на 14-годишно момче, паднало от скала върху нея (снимки)

01 Септември 2019
0 2069

16-годишно момиче спаси неволно живота на 14-годишно момче, което падна от 6-метров скален перваз в Корноул, Англия, съобщава Ladbible.  

 

Лана Холт била със семейството си и с приятели в скалиста местност в Порт Гаверн, когато момчето връхлетяло отгоре ѝ, събаряйки я на земята. При падането тя ударила главата си, но за щастие била с каска, защото току-що била привършила катеренето си по скалите. Това е спасило и нея от по-сериозни наранявания. 

 

На мястото на инцидента пристигнали спешните служби, които откарали момчето с хеликоптер в болница, със съмнения за фрактури. 

 

 

""

 

 

Лана разказа по-късно за Ladbible: "Тъкмо бях поседнала за минутка, когато момчето падна върху мен. Изобщо не го бях чула че връхлита, направо усетих как се удари в мен и в земята. Той ме блъсна силно напред и някак остана върху гърба ми, като удари с тялото си главата ми върху скалите. За щастие все още бях с екипировката си, в това число и каската, която ме спаси от сериозна травма."

 

"Когато успях да се изправя, видях, че наоколо има много кръв, която мисля, че дойде от голяма рана на крака на момчето, което крещеше силно от болка", каза Лана. "Надявам се бързо да се оправи в болницата."

 

Момичето добави, че в стреса и паниката не е успяла да говори с момчето по време на инцидента. Сега обаче би искала да разбере как е той. 

 

 

""

 

 

От спасителната служба заявиха, че ако Лана не е била там да омекоти удара, е било много вероятно момчето да загине.

 

 

Източник: Ladbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции