<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40457" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Трафиканти п...

83-годишна баба търси млади мъже чрез "Tinder" (видео)

05 Септември 2019
0 26112

83-годишна баба търси млади мъже чрез приложение за онлайн запознанства. Хати Ретродж казва, че обича да използва приложението "Tinder" и определено не търси някой на своята възраст, пише LADbible.

 

 

""

 

 

Жената от Ню Йорк била омъжена повече от 25 години и въпреки, че тя и съпругът ѝ имали „прекрасен сексуален живот“, на нея ѝ липсвала тръпката на случайните запознанства. И сега тя се среща само с по-млади момчета.

 

 

""

 

 

Хати твърди, че по-младите мъже в наши дни по-трудно биха се срещали с по-възрастна жена. "Прецаквам се, защото спя с тях, правим любов, но нито един от тях не ми е казал : "Искам те в живота ми".

 

 

Пенсионерката казва, че постоянно излиза с мъже, с които се е свързала чрез приложението за запознанства  "Tinder". Хати започна да използва приложението преди осем месеца и казва, че до сега се е срещнала с близо 50 мъже.

 

 

""

 

"Търся стабилен по-млад приятел-любовник, за да споделим живот, пълен с приключения и страст", пише в обявата си 83-годишната жена.

 

 

Най-младият мъж, с когото е била, е на 19 години. Сега Хати се среща с един красавец, наречен Шаун, на 33 години, което го прави точно 50 години по-млад от нея.

 

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции