<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40495" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Днес е денят, в който да поставим границата кое е журналистика!

06 Септември 2019
0 2267

Днес е денят, в който българските медии решават, че трябва да поставят границата! Работата ни, честта ни, етиката и правилата ни нямат нищо общо с опита да бъде дискредитиран един от участниците в кампанията за кмет на София по несъвместим с професията ни начин. Това не е журналистика. И ние от gospodari.com категорично се противопоставяме на опитите да се нарича така.

 

МАСОВО ВЪЗМУЩЕНИЕ СЛЕД ПУБЛИКУВАНЕТО НА ИНТИМНИ СНИМКИ НА ПРИЯТЕЛКАТА НА КАНДИДАТ ЗА КМЕТ

 

 

Още по-категорично възразяваме срещу онези партии и отделни политици, които легитимират подобни „медии“ като им дават интервюта, канят техни представители на събитията си, плащат им за рекламни и PR кампании по време на избори. Днес е денят, в който ние, българските медии, искаме от вас, българските политици, да прекратите това. Ако вашата работа, чест, етика и правила нямат нищо общо със случилото се, разбира се. Всяка друга реакция е фалшива. Днес е денят. Нека заедно да поставим границата!

 

 

Медии и журналисти, спазващи етичните норми в професията:

 

gospodari.com, Bulgaria ON AIR, Дарик, "24 часа", Dir.bg, Дневник, ТВ Европа, Епицентър, "Капитал", Клуб Z, Коректно, Медиапул, OFFNews, Площад Славейков, Редута, "Сега", Фактор, Фокус, Фрогнюз и други (БНТ, БНР, bTV и Нова тв очакват в понеделник решения на управителните си органи дали ще се присъединят).

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции