<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40502" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Бизнесмен, загубил всичко заради алкохол и наркотици, днес е с 50 милиона в джоба

07 Септември 2019
0 4737

Адам Диринг имал трудно детство. Бил изгонен от училище на 14 години и никога не получил диплома. На 21 години започнал свой собствен бизнес – управление на задължения.

 

 

Създавайки бизнеса от нищо, той скоро постигнал успех и за него работели 150 души. С този успех обаче дошли изкушението и опасността. Алкохолът и наркотиците започнали да играят по-голяма и опасна роля в живота му, пише LADbible.

 

 

""

 

„Мислех, че печеленето на пари и успехът са свързани с това да ходя в най-добрите нощни клубове и да шофирам супер коли, а всъщност нямах семейство или някой около себе си, който да ме държи на земята“, споделя Адам.

 

 

"Уикендите ми преминаха в седене в заведения, нощни барове и стриптийз клубове. Кокаинът ставаше все по-разпространен. Всички около мен взимаха. Отначало започнах да взимам кокаин, за да регулирам съня си. После се оказа, че не мога да заспя без него. Стигнах до там, че не можех да издържа и ден без наркотици", разказва още бизнесменът.

 

 

""

 

 

За по-малко от две години компанията му се разпаднала и той загубил ужасно много пари.

 

 

„Един ден просто станах, измих се и наистина не знаех къде да отида или какво да правя с живота си. Просто знаех, че трябва да спра да пия. Знаех, че играта е приключила“, разказва още Адам. Стигнал дъното, младият мъж отишъл на лечение в Тайланд. За щастие, той успял да се изчисти от наркотиците и да се върне към живота.  

 

 

""

 

Той сменил телефонния си номер, изтрил контактите от предишния си живот, започнал да ходи на фитнес и да работи много. Сега Адам е начело на голяма бизнес империя, която се очаква да излезе на печалба от 50 милиона паунда тази година.

 

 

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции